Vår teknik

JUUL LABS GRUNDADES MED MÅLET ATT FÖRBÄTTRA LIVET FÖR VÄRLDENS 1 MILJON VUXNA RÖKARE GENOM ATT GE DEM MED ETT LÄTTANVÄNT VAPEALTERNATIV TILL KOMPATIBLA CIGARETTER, SOM INNEHÅLLER EN LIKARTAD NIVÅ AV NIKOTIN FÖR ATT GÖRA BYTET SÅ ENKELT SOM MÖJLIGT.

Vad är en JUUL enhet?

JUUL är en lättanvänd vaporizer avsedd för vuxna rökare som letar efter ett genuint alternativ till rökning av cigaretter. Apparatens kropp innehåller batteriet (vilket har genomgått noggrann stresstestning), en patentsökt temperaturregulator och en uppsättning sensor för att ge avläsningar på enhetens laddningsnivå och som även känner av när du vapar (röker).

JUUL kommer i förpackningen med våra JUULpods, som har vår proprietära JUULsalt™, en flytande formel baserad på nikotinsalter i stället för fritt nikotin. Fördelen med JUULsalts™ är att du får en ny spole i varje pod så att du inte behöver byta ut den, och ingen installation krävs. JUUL-enheten är uppladdningsbar via vår magnetiska USB-laddare och tar ungefär en timme att ladda upp helt. Pods klickas in på toppen av JUUL-enheten och fungerar också som ditt munstycke.

 

Vad är en JUUL pod?

En JUULpod är en patron som klickas in i toppen av JUUL-enheten.

JUULpods innehåller en proprietär saltbaserad nikotin e-flytande formel som blandas under strikta kvalitetsstyrda processer och är avsedd att hjälpa till att tillfredsställa rökare vid övergång från cigaretter.

Vad är en E-vätska?

En e-vätska är vätskan som används i ångprodukter för att skapa den faktiska ångan.

Vad är ånga?

Ånga är den aerosol som genereras när en e-vätska värms upp.

JUULpods innehåller följande

PROPYLENGLYKOL OCH GLYCERINE (30/60 MIX, UPP TILL 90%)

Propylenglykol och glycerin är klara vätskor som används för att skapa en synlig ånga och används ofta av medicin, skönhets- och livsmedelsindustrin. En majoritet, om inte alla e-vätskor, innehåller propylenglykol (PG).

NIKOTIN

Nikotin är ett stimulansmedel som kommer från tobaksplantan. Vi använder mycket renad/USP graderad/farmaceutisk kvalitetsnikotin.

SMAK

JUUL smaker består av både naturligt förekommande och artificiella smakämnen, som ger den specifika smakprofilen för varje smak.

BENZOESYRA

Bensoesyra är en naturligt förekommande ingrediens, som finns i tobak och andra ämnen. När det kombineras med nikotin som en del av vår nikotinsaltsformulering, hjälper det till att ge cigarettliknande tillfredsställelse.

PODS INNEHÅLLER VÅR UNIKT TILLFREDSSTÄLLANDE JUUL E-VÄTSKA

Vår e-vätska innehåller en proprietär formulering som kombinerar glycerol, propylenglykol, naturliga oljor, extrakt och smak, nikotin och bensoesyra. Tillsammans med temperaturreglerade ångteknik möjliggör denna proprietära kemikalie JUUL att leverera en vapepplevelse som ingen annan.

Se hur JUUL har förändrat andras liv