Kundtjänst

Välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret om du har frågor kring webbutiken eller våra produkter. Oftast finns vi också tillgängliga med chatten nere till höger i bild.

FAQ

Frakt & leveransÅldergränsVar är mitt paket?Komma igång

I Sverige får du varubrev inom 1-5 arbetsdagar. Paket får du inom 2-5 arbetsdagar. Fraktfritt på alla köp över 399kr till hela Sverige med varubrev.

Varubrev är tyvärr omöjligt att spåra. Vill du att vi skickar spårbart till närmaste postombud kostar det 69 kr med paket.

Just nu skickar vi endast till Sverige, Norge (69 sek), Danmark (69 sek), Finland (69 sek), Tyskland (69 sek) och Nederländerna (69 sek) men jobbar hårt för att expandera till övriga länder. Häng med på vårat nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad!

Personer som är under 18 år får inte handla E-Cigarettprodukter på juulsweden.com.

Om vi upptäcker att en minderårig försökt göra en beställning kontaktar vi målsman per brev. Vi har ett system som med manuella och rutinmässiga kontroller gör det omöjligt för en minderårig att få dessa varor via vår tjänst.

Beställer du innan klockan 14:00 under helgfri vardag så skickar vi paketen samma dag eller senast dagen efter.

I Sverige får du varubrev inom 1-5 arbetsdagar. Paket får du inom 2-5 arbetsdagar.

Du skall du även få en avisering när paketet har kommit fram, detta är tyvärr inte möjligt via brev. Har du väntat längre än utsatt antal dagar för ditt leveransval så rekommenderar vi att du tar kontakt med vår support team så hjälper vi dig så gott vi kan!

Ta bort den färgade kåpan och sätt in patronens ände i enheten.

Voila – det blir ditt munstycke såväl som den smakfulla motorn som styr JUUL. Inga knappar eller växlar, bara puffa för att få den att gå igång – var försiktig, det kan kännas starkt de första gångerna.

BATTERINIVÅINDIKATORER

Indikatorn lyser under användning för att återspegla dragstyrka och laddning. När poden sätts in trycker du försiktigt på enheten två gånger för att visa laddningsnivån.

LADDA DEN

Ställ enheten i en magnetisk USB-laddare. Den når full laddning inom 1 timme.

Läs mer om att komma igång här

Alla frågor och svar